Ute på marknaden

Jag har fått mail från Boston!! Jag satte mig vid datorn för att göra en annan sak men så tänkte jag att jag kan ju faktiskt kolla mailen först för att det kan ju kanske, kanske ha kommit ett mail från USA. När jag hade loggat in såg jag att det låg ett mail i "skräpposten". Jag har hört att några av er har fått det första mailet där av någon anledning så nu höjdes förväntningarna ett snäpp och när jag väl hade klickat på "skräppost" såg jag ett mail där det stod "From Cultural Care US Matching Team"!! Nu kan jag äntligen matchas med familjer! Åh vad glad jag är!! :D


Kommentarer
Postat av: Christine

Åhh va roligt! :-D Hoppas att du hittar en bra familj! :-D

2010-04-24 @ 09:10:46
URL: http://missnaenfeldt.wordpress.com
Postat av: cassandra

WIHOO! fyy vad roligt!! :) spännande!! (:

haha ja jag har varit lite seg på att blogga, men jag har inte haft något vettigt att skriva om tycker jag hih ^^, men nu är jag igång igen i allafall!



jaha okej, vad är det för butik? aldrig hört? tror jag ;) alltså det känns helt sjukt att vi tar stidenten om mindre än 2 månader!!! (:



jaha så nu är du i matchningsprocessen så är det någon stat eller stad du vill helst till? (:

ha det så bra!

2010-04-24 @ 10:28:42
URL: http://cassandraagren.blogg.se/
Postat av: Marie

Great! Det tog ungefär exakt en vecka för mig efter jag fått det mailet att få min första match! :)

2010-04-24 @ 13:54:32
URL: http://lifeintheusa.blogg.se/
Postat av: Nathalie

GRATTIS EMMA! Nu börjar det snart hända saker ska du se. Min kompis fick också mejlet från Boston i veckan och har redan fått sin första match! ;) Så det kan gå fort... ;D

2010-04-25 @ 11:08:24
URL: http://nathaliesbloggg.blogg.se/
Postat av: Nicole

Åhh gött ju grattis:D

2010-04-25 @ 12:14:14
Postat av: Emilie

Aaah, so happy for you!!!! :D Hoppas du får din första match snart :D Hade du gjort en video förresten? :)

2010-04-25 @ 13:32:14
URL: http://plajnis.blogg.se/
Postat av: Christine

sv; JA hoppas på att du får en match snart då! :-D



Jag är jätte sugen på att ta jobbet för det kommer inte vänta på mig efter USA, jag måste ta det nu isf och det skulle liksom ge mig mellan 15 000 - 19 000 kr rent i månaden! Vill nästan inte missa en sån chans!

Kram

2010-04-25 @ 23:07:36
URL: http://missnaenfeldt.wordpress.com
Postat av: Nathalie

Ja, verkligen! Men hon ringde CC idag och frågade och då sa de att de visst bara att matchat de med misstag. Menmen, bara vänta på nästa för henens del då. Haha, jag minns inte själv, men det gör ingenting, du kan fråga igen och igen om du vill ! ;D Det tror det tog exakt en vecka, men de försvann ju en gång och sedan kom de tillbaka tre dagar efter det. ;) hehe... Så snart får du din första match också hoppas vi nu! :)

2010-04-26 @ 21:00:33
URL: http://nathaliesbloggg.blogg.se/
Postat av: cassandra

haha ja nu är jag tillbaka och ska försöka blogga lite då och då hah ;) jaha okej, jaha vad heter hemsidan då? :) haha jag tycker det är så kul att titta på andras klänningar, alla är ju så otroligt fiina! :)



jaha okej, men då hoppas jag att du hamnar i en dröm familj och runt new york och boston området!! ;) håller tummarna för dig! (:

2010-04-27 @ 11:42:56
URL: http://cassandraagren.blogg.se/
Postat av: Christine

Hej du,

Har du fått någon mer mejl i från boston? :-D Har du matchats med någon familj? :-D

KRam

2010-04-29 @ 14:39:19
URL: http://missnaenfeldt.wordpress.com/
Postat av: Emilie

Hej :)

Jo tiden går ju verkligen framåt. Skönt att veta. ÅÅH typ bara 4 månader kvar. Nästan lite läskigt nära för det känns tillräckligt långt ifrån att inte fatta men samtidigt så nära att man inte hänger med. Eller nått :P



Jo nervositet får man nog räkna med. Men tänk såhär att familjerna har säkert pratat med så många au pairer i sina år att de är van vid många olika sorters nervositeter - eller så är de helt nya och minst lika nervösa. Kommer nog gå bra :) Men det låter som en bra grej att se hur det går först och sen lägga ner eventuell tid på videon :)



Just nu har jag noll koll på vad som händer i sommar. Det har pratats om alla möjliga resor men inget kollas riktigt upp. Är nu mera nästan hundraprocentigt "whatever bara allt går bra påväg till New York". Orkar inte låta en sån här grej förstöra hela våren, även om jag är lite besviken still. Skrev upp Orlando på min dröm/mål lista dock :)



Ja shit vad få veckor det är kvar!! :D Kurserna börjar avslutas och så. Man orkar verkligen inte tillslut. Fast nu längtar jag tillbaka till skolan :P

2010-04-29 @ 17:53:53
URL: http://plajnis.blogg.se/
Postat av: Lollo

ÅÅåh vad roligt! :D Hoppas du får en match snart!

2010-04-29 @ 19:35:04
URL: http://lizinamerica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0