Lite halvbra nyheter

Igår kväll skickade jag iväg ett mail till kontoret i Stockholm för att höra om min ansökan hade kommit fram och när jag kikade min mail nu precis hade jag fått svar. Den är inte framme.., men hon kunde se att min kontaktperson Emma hade skickat iväg den så antagligen kommer den med dagens post. Jag börjar bli riktigt otålig nu så jag hoppas på det! :)

Kommentarer
Postat av: marie

Åh men då är det pågång! :]

2010-04-09 @ 11:17:11
URL: http://lifeintheusa.blogg.se/
Postat av: Marie

haha ja minns denna väntan, fyyyyyyyyy jobbig det var!!! Men vänta bara tills du ska vänta på matcher... 10000 ggr värre! ;)

2010-04-09 @ 14:47:34
URL: http://lifeintheusa.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Jaa, det borde vara så eftersom jag vet att de sa att de skulle återkomma med avresedatum. Men man blir ju ändå så otålig. Har liksom inte hört något frän familjen på över en vecka nu. Egentligen är det ju inte så bråttom men vill ju ändå ha ett avresedatum så att man kan planera lite framåt kring det.



Haha, jaaa. Tror vi är rätt tidiga i Nässjö. Tars tudenten en vecka innan alla andra har skolavslutning, ganska gött! Så inte långt kvar nu, varken för dig eller mig. Ska du jobba något i sommar innan du åker iväg ? :)



College låters tentufft! Vem vet, kanske blir där man hamnar sen när man känner sig mer säker på engelskan och så. Vet du vad du vill plugga i USA i så fall och var? låter verkligen spännande. :)

2010-04-09 @ 16:42:52
URL: http://nathaliesbloggg.blogg.se/
Postat av: Angelica m

okey men de var inte en lång intervju du hade. Jo våra intervjuer är något längre men de brukar väl oftas bli bra till slut. och det hoppas jag att de gör när jag har den :)



Hur många familjer har du fått mail av då?

2010-04-10 @ 01:30:48
URL: http://amartinsson.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0