GODKÄND!

Jag är godkänd och antagen till programmet! :D De ringde precis från Stockholms kontoret och berättade det. Sen sa hon också att hon skulle skicka hem ett brev med massa papper osv och att de sedan skulle skicka vidare min ansökan till Boston i slutet av veckan! Nu blev jag glad! :D

Kommentarer
Postat av: Emilie

Tjohhoooo!! Grattis :D

2010-04-13 @ 13:44:57
URL: http://plajnis.blogg.se/
Postat av: Lollo

Neeej vad roligt! Äntligen! Grattis!! :D

2010-04-13 @ 21:11:02
URL: http://lizinamerica.blogg.se/
Postat av: Lollo

Jaa, det är klart, det förstår jag ju!



Det känns konstigt. Nu sitter jag här och om en vecka kommer jag sitta i Stamford i USA. Det är skumt att det ligger en stor resväska precis innanför dörren till mitt rum och att när jag öppnar byrån så är det galet tomt i varenda låda. Men det känns inte riktigt nervöst än. Jag har typ en bra känsla bara, jag längtar!

2010-04-13 @ 21:47:51
URL: http://lizinamerica.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Toppen Emma! Grattis! Nu är det bara att vänta tills Boston kontoret hör av sig. ;) hihi.



Högskoleprovet är inget kul! Jag tycker att det är skitsvårt, gissar på på många frågor men vissa grejer kan man, även om man är osäker. Värst är nog tidspressen vilket gör att man inte kan prestera sitt allra bästa, i alla fall inte jag. Hehe, vill gärna ha tid på mig så man verkligen hinner tänka och kolla igenom en extra gång liksom. Fast kändes ändå bättre än första gången så hoppas att det gick bättre nu. :) Bra att ha gjort det i alla fall.



Ja, kan förstå det. OM man inte vet när man kommer iväg än kan det vara ganska svårt med jobb. Man vill ju inte binda upp sig allt för mkt liksom. Jag har kanske fått jobb nu i sommar, det verkar vara ganska säkert på samma plats som förra året men min arbetsgivare har inte hört av sig om det än. Det är i alla fall i butik i Köpingsvik på Öland. :)



Har du funderat på att göra en au pair video nu? Eller du kanske redan har gjort en. ;)





2010-04-14 @ 13:03:49
URL: http://nathaliesbloggg.blogg.se/
Postat av: malin - blivande au pair

fan vad nice:D grattis!!

2010-04-14 @ 18:44:59
URL: http://wakoo.blogg.se/
Postat av: Amira

Fan, hoppas dina matchningar borjar dyka upp snart :)

Sjukt spannande!!!!! :D

2010-04-15 @ 10:16:05
URL: http://amyra.blogg.se/
Postat av: Emilie

Hejsan!

Låter bloggen lifeofemma.BLOGG.se bekant hos dig? ;) Skulle svara på en av dina kommentarer och den bloggen dyker upp och jag blev helt borta. Tänkte, vad nu? Har hon bytt blogg? Sen såg jag att den var från 2006 :P



Usch fy, blir nog inget Florida. Får väl acceptera det antar jag. Känner mig konstig, tom på något vis.



Det är ingen fara, du skriver när du har tid helt enkelt :)Ta det lugnt bara, ibland är lärarna helt omänskliga men det går över. Rätt som det e sitter man helt ensam i sitt rum och vet inte vad man ska göra av sitt liv. Eller det där lät bittert. Sorry. nu ska vi inte vara såna. Men vad jag skulle säga var att det inte är långt kvar sen är det ÖVER. No more, tjohooo.



Hoppas du får din första match snart :)



Jag har vart sjukt seg på att skicka in och skriva alla papper och så vidare så jag lär inte få så mycket info om skolan nu förrän jag tagit tag i det. Så som roommates och över huvud taget få ett rum :P Jag ska. skulle fixa idag men vulkanen ville annorlunda.



Ha det så bra

kram

2010-04-15 @ 19:41:01
URL: http://plajnis.blogg.se/
Postat av: Josefin

nej, vad roligt! grattis :D

2010-04-17 @ 12:27:16
URL: http://nannydiaries.blogg.se/
Postat av: Lollo

Nej det är det fan inte. Lagom kul känns det ju. Det har liksom varit förut att "jag SKA till USA, jag SKA åka den 19 april! Inget kan ändra det". Men joo, tydligen så kan en jävla vulkan ändra det och stänga ner alla flyg i hela Europa så här sitter jag och vet inte alls när jag kommer iväg eller nåt.

2010-04-18 @ 11:57:50
URL: http://lizinamerica.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Ja, pappa köpte hus där för ett och ett halvt år sedan typ. Precis mellan Köpingsvik och Borgholm, verkligen perfekt läge! Så det är toppen! :)



Precis. Funderar på att göra högskoleprovet en tredje gång när man kommit hem från USA och se om man har blivit bättre på engelska delen. (Borde man ju blivit liksom). Är ju ändå ett av målen, att man ska lära sig flytande engelska. :)



Förstår precis vad du menar. Varje gång jag rinde till CC kontoret när jag hade en fråga sa de att jag borde ladda upp en video. Och jag bara, ja, jag ska, har redan tänkt på det, ska bara hitta ett tillfälle då jag hinner.

Helt otroligt vad mycket annat det är i vägen hela tiden liksom. Menmen så är det. Nu hann jag ju inte göra någon video innan jag fick familjen så det var ju bra, hehe ;) Kanske bli lika dant för dig! ;) ´Men hade inte min första match varit så här bra hade jag nog gjort en video uner påsklovet.



Hoppas du får din första match snart, eller Boston ska ju höra av sig först, men det gör de nog snart ska du se! :)

2010-04-18 @ 12:25:01
URL: http://nathaliesbloggg.blogg.se/
Postat av: Josefin

ja, jag längtar! jag åker med sts, du då?

jag har inte tagit mitt körkort än så jag har inte skickat in alla papper. så det är någon månad kvar innan familjer börjar höra av sig :)

hur går allt för dig? vart vill du åka?

2010-04-18 @ 18:02:38
URL: http://nannydiaries.blogg.se/
Postat av: Christine

Så du har också sökt med CC? :-)

2010-04-18 @ 21:00:51
URL: http://missnaenfeldt.wordpress.com
Postat av: Christine

sv; Okej, vill du vara i boston? :-) Ja det har jag gjort, kändes som att dom var "bäst". :-)

2010-04-19 @ 07:49:39
URL: http://missnaenfeldt.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0